Verlaagde verzendkosten, verzending naar BE en NL vanaf €3,99!

Risk Legacy (EN) PRE-ORDER

Risk Legacy (EN) PRE-ORDER

 65,95

3 op voorraad

Opgelet: wanneer je een pre-order samen bestelt met andere producten, dan wordt de volledige bestelling verzonden zodra al de pre-orders leverbaar zijn. 
Als je wilt dat de Pop’s die onmiddellijk leverbaar zijn direct verzonden worden, dan dien je de pre-orders apart te bestellen. 

Risk Legacy heeft een bijzondere gameplay. Elke zet die je doet in pakweg het eerste spel, kan een groot verschil maken in de latere keren dat je speelt. Zelfs als je al 10 spellen verder bent. Dit spel met een unieke gameplay staat hoog aangeschreven in Boardgamegeek en is dus zeker de moeite om te ontdekken. Check ook onze andere boardgames.

Boardgamegeek score: 7.4
Leeftijd: +13
Aantal spelers: 3-5
Speelduur: 60 min.
Taal: Engels
Spelmechanisme: Area Movement Dice Rolling Legacy Game Open Drafting Player Elimination Variable Player Powers
Merk: Hasbro
Categorie: Science Fiction, Wargame
EAN Code: 653569879169
Artikelcode: HASA5301000
SKU 653569879169 Categorieën , , Tags ,

Risk Legacy heeft een bijzondere gameplay. Elke zet die je doet in pakweg het eerste spel, kan een groot verschil maken in de latere keren dat je speelt. Zelfs als je al 10 spellen verder bent.

De risico’s die je neemt in Risk Legacy zijn helemaal niet zoals je gewend bent in andere bordspellen. Je vormt samen met de andere spelers een wereld die evolueert. Je beïnvloed de geschiedenis, zijn steden en zelfs de manier waarop er gevochten wordt. Verraad vergeet je niet, net zoals het spel dit onthoud.

Speel nieuwe regels vrij en aanschouw hoe events zicht ontplooien terwijl je meerdere keren speelt. Geen twee spellen zullen ooit hetzelfde zijn.

Ontdek ook onze Trading Card Games

Kies een GRATIS GESCHENK* bij jouw bestelling vanaf €35

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

20% korting

Te laat voor deze promo?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deel te nemen aan de volgende actie