Gratis Mystery Gift bij elke bestelling boven de €30

Free Mystery Gifts on all orders + €30

Harry Potter Memory Master (EN)

Harry Potter Memory Master (EN)

 7,95

10 op voorraad

Harry Potter Memory Master is niet te verwarren met het klassieke Memory spel. In dit leuke spel met eenvoudige spelregels neem je het in twee teams van twee op tegen elkaar om punten te scoren met intuïtief raadspel, met ruimte voor een strategische insteek. Door de tevens eerder korte spelduur, is dit een ideaal spel voor het hele gezin.

Ben je niet de grootste Harry Potter fan, maar lijkt die je wel een erg leuk spel? Dan hebben we goed nieuws. Ook de volgende Memory Master games vind je in onze shop:

Boardgamegeek score: 7.5
Leeftijd: +6
Aantal spelers: 4
Speelduur: 30 min.
Taal: Engels
Spelmechanisme: Matching, Memory, Team-Based Game
Merk: Funko Pop
Categorie: Kinderspel, Fantasie, Geheugen, Films / TV / Radio
EAN Code: 840391145719
Artikelcode: NMR96206

Harry Potter Memory Master is niet te verwarren met het klassieke Memory spel. In dit leuke spel met eenvoudige spelregels neem je het in twee teams van twee op tegen elkaar om punten te scoren met intuïtief raadspel.  Het spel heeft bovendien voldoende ruimte voor een strategische insteek. De spelduur is eerder korte, wat het een ideaal spel voor het hele gezin maakt.

Hoe speels je Harry Potter Memory Master?

Elke ronde krijgt elk team van twee spelers vijf kaarten. Iedereen mag een tiental seconden zijn kaarten bestuderen en vervolgens wisselen met die van zijn partner.  Je krijgt dus nieuwe kaarten van jouw partner en probeert te onthouden welke kaarten hij heeft.
Daarna leg je één van jouw kaarten af met de afbeelding naar beneden, en jouw partner doet hetzelde. Het doel? Ofwel twee kaarten met dezelfde kleur afleggen, twee kaarten met hetzelfde figuur afleggen of beiden.

Het tactische aspect van het spel is dat als je bijvoorbeeld weet dat jouw partner drie blauwe kaarten heeft van de vijf, de kans groot is dat hij een blauwe kaart zal neerleggen.
Als je je dan ook nog herinnert welke figuren jouw partner heeft en je hebt geen identieke kaart qua kleur en beeld, dan kan je er voor kiezen een blauwe kaart af te leggen met een figuur dat jouw partner niet heeft.

Dit spel is dus zowel tactisch, als een prima training voor jouw geheugen. Dankzij de eenvoudige spelregels ben je direct vertrokken met dit leuke spel, vuur uren spelplezier.

Andere versies van Memory Master

Ben je niet de grootste Harry Potter fan, maar lijkt die je wel een erg leuk spel? Dan hebben we goed nieuws. Ook de volgende Memory Master games vind je in onze shop:

Ontdek ook onze Trading Card Games

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van:

Kies een GRATIS GESCHENK* bij jouw bestelling vanaf €35

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

20% korting

Te laat voor deze promo?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deel te nemen aan de volgende actie