Verlaagde verzendkosten, verzending naar BE en NL vanaf €3,99!

HeroQuest Game System (EN) PRE-ORDER

HeroQuest Game System (EN) PRE-ORDER

 119,95

2 op voorraad

Opgelet: wanneer je een pre-order samen bestelt met andere producten, dan wordt de volledige bestelling verzonden zodra al de pre-orders leverbaar zijn. 
Als je wilt dat de Pop’s die onmiddellijk leverbaar zijn direct verzonden worden, dan dien je de pre-orders apart te bestellen. 

In dit bijzondere semi-coöperatieve fantasiespel ga je op verschillende queesten in een gevecht tussen goed en kwaad. Het artwork van dit spel is werkelijk prachtig, waardoor je helemaal kunt opgaan in jouw missie. Dit spel kan gespeeld worden van 2 tot 5 spelers, voor spelers vanaf 14 jaar.

Boardgamegeek score: 7.2
Leeftijd: vanaf 14 jaar
Aantal spelers: 2-5
Speelduur: 90 minuten
Taal: Engels
Spelmechanisme: Semi-coöperatief RPG fantasyspel
Merk: Hasbro
Categorie: Avontuur, ontdekking, fantasie, gevechten, miniaturen
EAN Code: 5010993911165
Artikelcode: HASF2847UU0

HeroQuest Game System

HeroQuest is een bijzonder RPG-fantasyspel met eindeloze mogelijkheden.

In de HeroQuest kerker werken helden samen tijdens epische speurtochten om schatten te vinden en het kwaad te verslaan.
In dit semi-coöperatieve spel neemt één speler de rol aan van Zargon, de spelmeester. De vier mythische helden Barbarian, Dwarf, Elf en Wizard vormen een team. De queeste van onze helden speelt zich af in een doolhof van monsters en enge, duistere kerkers.

Dankzij het prachtige artwork met méér dan 65 gedetailleerde miniaturen, kan je je perfect inleven in de fantasiewereld van dit bijzondere spel. Het spel bevat 14 queesten, maar de spelers kunnen zelf ook nieuwe speurtochten en hun eigen verhaal op poten zetten.

Dit rollenspel speelt dus geen twee keer op dezelfde manier. Het blijft uitdagend, mysterieus, vernieuwed en vol spanning telkens als je het speelt. Zet je schrap en ga de epische strijd aan tussen goed en kwaad.

HeroQuest kan je spelen met 2 tot 5 spelers en is geschikt voor spelers vanaf 14 jaar.

Inbegrepen zijn het spelbord, 31 monster miniaturen, 4 helden, 15 meubelstukken, 10 schedels, 4 ratten, 21 kerkerdeuren, 93 spelkaarten, 4 turn-order kaarten, tegels, een boek met queestes, 4 karakterkaarten, een scherm voor de spelleider, en boekje met karakterbladen, 6 gevechtsdobbelstenen, 2 rode dobbelstenen en last but not least: de spelregels.

Check ook al onze andere:

Ontdek ook onze Trading Card Games

Kies een GRATIS GESCHENK* bij jouw bestelling vanaf €35

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

20% korting

Te laat voor deze promo?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deel te nemen aan de volgende actie