Verlaagde verzendkosten, verzending naar BE en NL vanaf €3,99!

Lord of the Rings Memory Master (EN)

Lord of the Rings Memory Master (EN)

 12,95

5 op voorraad

Opgelet: wanneer je een pre-order samen bestelt met andere producten, dan wordt de volledige bestelling verzonden zodra al de pre-orders leverbaar zijn. 
Als je wilt dat de Pop’s die onmiddellijk leverbaar zijn direct verzonden worden, dan dien je de pre-orders apart te bestellen. 

Lord of the Rings Memory Master is niet te verwarren met het klassieke Memory spel. In dit leuke spel met eenvoudige spelregels neem je het in twee teams van twee op tegen elkaar om punten te scoren met intuïtief raadspel, met ruimte voor een strategische insteek. Door de tevens eerder korte spelduur, is dit een ideaal spel voor het hele gezin.

Ben je niet de grootste Lord of the Rings fan, maar lijkt die je wel een erg leuk spel? Dan hebben we goed nieuws. Ook de volgende Memory Master games vind je in onze shop:

Boardgamegeek score: 7.5
Leeftijd: +6
Aantal spelers: 4
Speelduur: 30 min.
Taal: Engels
Spelmechanisme: Matching, Memory, Team-Based Game
Merk: Aquarius
Categorie: Kinderspel, Fantasie, Geheugen, Films / TV / Radio
EAN Code: 840391152434
Artikelcode: NMR96217

Lord of the Rings Memory Master is niet te verwarren met het klassieke Memory spel. In dit leuke spel met eenvoudige spelregels neem je het in twee teams van twee op tegen elkaar om punten te scoren in een intuïtief raadspel.  Het spel heeft bovendien voldoende ruimte voor een strategische insteek. De kaarten zien er erg leuk uit, met bijvoorbeeld een kaart met de befaamde kalkoen met zonnebril van Monica. Daarnaast is de spelduur niet te lang, waardoor dit spel ideaal is voor het hele gezin met kinderen vanaf een jaar of zes.

Hoe speel je Lord of the Rings Memory Master?

Twee teams van twee spelers krijgen vijf kaarten. Deze bestudeer je enkele seconden en wisselt dan met je partner. De bedoeling is dat je op korte tijd zo goed mogelijk onthoud welke figuren hebben gecombineerd met welke kleuren.  Als bepaalde kleuren en / of figuren meermaals voorkomen kan je tactisch gaan spelen en de kaart afleggen die het meeste kans heeft om minstens één overeenkomst te hebben van de kaart van jouw teamgenoot.
Spelen jullie een kaart met eenzelfde kleur en/of figuur? Proficiat, hiermee scoor je punten :-). Het eerste team dat 12 punten scoort is de winnaar van het spel. Dan is het alleen nog hopen dat er geen slechte verliezers (of slechte winnaars) zich laten gaan ;-).

Dit spel is dus zowel tactisch, als een prima training voor jouw geheugen. Dankzij de eenvoudige spelregels ben je direct vertrokken met dit leuke spel en klaar voor uren spelplezier.

Andere versies van dit leuke spel

Ben je niet de grootste Lord of the Rings fan, maar lijkt die je wel een erg leuk spel? Dan hebben we goed nieuws. Ook de volgende Memory Master games vind je in onze shop:

Ontdek ook onze Trading Card Games

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van:

  • Speciale promo’s
  • De nieuwe Pre-orders
  • Het laatste Pop! nieuws

Kies een GRATIS GESCHENK* bij jouw bestelling vanaf €35

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

20% korting

Te laat voor deze promo?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om deel te nemen aan de volgende actie