Funko Pop Arishem #739

Funko Pop Arishem #739

 34,95

6 op voorraad

Ken jij iemand die hier naar op zoek is?
Doe hen een plezier en deel het!

SKU 889698501231 Categories , , Tag

Gerelateerde producten

Beschrijving

Funko Pop Arishem

Funko Pop Arishem is de Celestial die je best kent als bewaker van de kosmos uit de film ‘Eternals’. Deze kosmische reus begeleidt de Eternals in hun missie tegen de Deviants, die al duizenden jaren de mensheid proberen uitroeien. De Celestials zijn gecreëerd door ‘The First Firmament’, dit is de belichaming van het allereerste universum. Als taak hebben de Celestials om het voorbestaan van het universum in goede banen te leiden. Arishem is het wezen dat in rechtstreeks contact staat met de Eternals, die hem blindelings lijken te volgen. Naarmate de intenties van de Celestials duidelijker worden, plaatst dit de Eternals in een situatie die existentiële vragen oproept.

Pop’s uit de Eternals reeks

De film Eternals is niet uitsluitend positief onthaald. Eén van de meest gehoorde commentaren is dat er teveel nieuwe helden in één film opduiken. De critici zeggen dat hierdoor de personages niet genoeg ruimte hebben om te ontwikkelen. Deze kritiek is niet geheel terecht. Als je ‘Eternals’ bekijkt als de start van een heel nieuw universum aan superhelden, dan is dit een topstart. Toekomstige films en series kunnen hier naadloos op inspelen en de figuren verder gaan uitdiepen. Dankzij ‘Eternals’ staat er alleszins al een hele resem aan verhaallijnen klaar. Dit biedt spannende vooruitzichten in het MCU!

Naast Arishem vind je in onze Eternals reeks ook de andere figuren uit de Eternals reeks. Zitten Thenas (gespeeld door Angeline Jolie), Sersi (Gemma Chan) en Phastos (Brian Tyree Henry) al in jouw collectie?

Fans van Funko Pop Arishem vinden ook deze leuk in onze e-shop:

Eternals nog niet gezien? Bekijk hier alvast de trailer!

Deze vind je misschien ook leuk