Funko Pop Dane Whitman #738

Funko Pop Dane Whitman #738

 14,95

5 op voorraad

Ken jij iemand die hier naar op zoek is?
Doe hen een plezier en deel het!

SKU 889698501224 Categories , , Tag

Gerelateerde producten

Beschrijving

Funko Pop Dane Whitman

Funko Pop Dane Whitman is in het begin van de film Eternals de geliefde van Sersi. Zij is één van de Eternals die al duizenden jaren op aarde rondloopt om de mensheid te beschermen tegen de Deviants. In de comics is Dane Whitman ook de laatste Black Night, doordat zijn familie al gedurende generaties in het bezit is van de Ebony Blade.

Pop’s uit de Eternals reeks

De film Eternals is niet uitsluitend positief onthaald. Eén van de meest gehoorde commentaren is dat er teveel nieuwe helden in één film opduiken. De critici zeggen dat hierdoor de personages niet genoeg ruimte hebben om te ontwikkelen. Deze kritiek is niet geheel terecht. Als je ‘Eternals’ bekijkt als de start van een heel nieuw universum aan superhelden, dan is dit een topstart. Toekomstige films en series kunnen hier naadloos op inspelen en de figuren verder gaan uitdiepen. Dankzij ‘Eternals’ staat er alleszins al een hele resem aan verhaallijnen klaar. Dit biedt spannende vooruitzichten in het MCU!

Naast Dane Whitman vind je in onze Eternals reeks ook de andere figuren uit de Eternals reeks. Zitten Thenas (gespeeld door Angeline Jolie), Sersi (Gemma Chan) en Phastos (Brian Tyree Henry) al in jouw collectie?

Fans van Funko Pop Dane Whitman vinden ook deze leuk in onze e-shop:

Eternals nog niet gezien? Bekijk hier alvast de trailer!

Deze vind je misschien ook leuk