Funko Pop Wall-E with Hubcap #1120

Funko Pop Wall-E with Hubcap #1120

 24,95

18 op voorraad

Ken jij iemand die hier naar op zoek is?
Doe hen een plezier en deel het!

Exclusive Funko Pop Wall-E with Hubcap #1120. Deze mooie Funko Pop van Disney’s Wall-E past uitstekend in elke Disney collectie. Check hier al onze Funko Pop Disney.

SKU 889698581424 Categories , , Tags ,

Beschrijving

De exclusive Funko Pop Wall-E with Hubcap #1120 past uitstekend in elke Disney collectie. Check hier al onze Funko Pop Disney.

Plot Wall-E (2008)

Deze mooie animatiefilm neemt ons mee naar het jaar 2815. Het leven op aarde is onbewoonbaar door alle vuilnis. In deze omgeving treffen we de robot Wall-E. Wall-E werd ontworpen om vuilnis op te ruimen en in de verre toekomst is hij hier nog steeds mee bezig. Op een dag krijgt hij bezoek van Eva.

Eva is tevens een robot. Ze werd vanop een planeet ver weg naar de aarde gestuurd om te onderzoeken of er al terug leven op aarde mogelijk is.

Wall-E wordt haast direct verliefd op Eva. Zij is echter veel geavanceerder en stort zich volledig op haar taak. Wanneer Wall-E haar al zijn door de eeuwen heen verzamelde schatten toont, laat hij haar ook een klein bloempje zien dat hij gevonden heeft. Hiermee is Eva’s taak volbracht: ze heeft bewijs gevonden dat er terug leven mogelijk is op aarde.

Vervolgens gaat Eva gaat in slaapstand en wordt terug opgepikt door de mensheid, aan boord van het ruimteschip Axiom. Maar hierdoor geeft Wall-E niet op.

Hij volgt haar aan boord van het ruimteschip. De aanwezige mensheid is door de eeuwen heen volledig immobiel en zwaarlijvig geworden. Logisch, aangezien al het werk gedaan wordt door robots. Kan Wall-E zijn plan trekken in deze nieuwe omgeving en weet hij Eva voor zich te winnen?

Funko Disney Wall-E

Deze exclusieve uitgave van Wall-E toont hem met een wieldop op zijn hoofd. Net zoals in de film heeft dit figuurtje geen woorden nodig, maar spreekt zijn gelaatsuitdrukking boekdelen. Fans van Wall-E zijn vaak ook geïnteresseerd in:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Funko Pop Wall-E with Hubcap #1120” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze vind je misschien ook leuk